Testimonials

David van Dantzig

We maakten kennis met Thusana Talen via de bevlogen promotie op Twitter, qua toon en onderwerpkeuze gekenmerkt door een leuke mix van nuttige informatie en vermakelijke weetjes. Toen voor een grote klant een hoeveelheid sales-ondersteunend materiaal in het Frans vertaald moest worden, was het contact dan ook snel gelegd. Na een succesvolle proefvertaling ontstond een prettige samenwerking, waarbij niet alleen het hoge niveau van de vertalingen door onze klant ten zeerste gewaardeerd werd, maar onze interne projectplanning ook aanmerkelijk werd vereenvoudigd door de zeer snelle responstijden en korte oplevertermijnen van Thusana Talen. Een plezier om mee samen te werken en door ons van harte aanbevolen voor uw Franstalige (en andere) vertaalprojecten!

David van Dantzig - Hardware.info
Alwin de Gruijl

Voor het vertalen van complexe teksten vanuit het Engels in het Duits en Nederlands was ik op zoek naar een vertaler. Via internet kwam ik bij Eefke van Vertaalbureau Thusana Talen terecht. En daar ben ik erg blij mee. Eefke zorgt ervoor dat er geen deadline wordt gemist en dat de teksten zo snel mogelijk vertaald weer terug komen. Ook voor andere vreemde talen kan ik bij haar terecht. Zo vertaalde ze voor ons teksten in het Russisch, Spaans, Frans en Portugees. Ze biedt een breed pakket talen aan en schakelt snel. Erg fijn en prettig om mee samen te werken, dus dat doen we dan ook graag!

Alwin de Gruijl Accountmanager - De Redactie
Danielle Schipper

BuroDaan zocht een vertaalbureau voor het vertalen van een Franstalige catalogus naar het Nederlands, een enorm grote klus. In Thusana Talen vonden wij een accurate en flexibele vertaalpartner. De onderlinge contacten verliepen soepel en Thusana Talen communiceert helder en concreet. Wij, en zo ook onze opdrachtgever, zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Danielle Schipper - Buro Daan
Koen Vink

Voor mijn Amerikaanse visumaanvraag had ik snel een beëdigde Engelse vertaling van mijn diploma’s nodig. Thusana Talen was niet alleen snel, maar ook creatief in het vinden van een oplossing voor de benodigde vertaling vanuit het Latijn. Wat ik zeer op prijs stelde was de persoonlijk aanpak en constante communicatie over de voortgang gedurende het gehele proces. Ik kan Thusana Talen dan ook zeker aanraden.

Koen Vink Senior Director Finance Transformation Philips Lighting - Philips Lighting
Bernice Life

Eefke worked with us on a training project, where she was required to translate training material and information from English into Dutch. She also assisted us with translations in the training sessions. Eefke is incredibly easy to work with. She was punctual and highly professional in her dealings with our client. The documents which she translated were completed promptly and I would describe her work as “excellent”. I would recommend her services with the highest confidence.

Bernice Life Training Director - 6 Degrees add-IT (Pty) Ltd
Caroline Lambrechts

Het is voor ons belangrijk om samen te werken met een betrouwbare vertaalpartner. Thusana Talen levert hoge kwaliteit, werkt snel en communiceert helder. Daarnaast is Eefke aangenaam om mee samen te werken en altijd bereid tot extra toelichting. We zullen in de toekomst zeker weer een beroep op haar doen.

Caroline Lambrechts - CaLa Language Services
Jos de Jonge

I found Thusana Talen via a shared connection on Linkedin. We needed two complex, certified translations from Dutch/Flemmisch into Spanish. Beside the translations, we also required apostilles for the translation. Eefke arranged everything quickly and professionally. We were positively surprised by the fast responses and reasonable charges. We can recommend the services of Thusana Talen to companies that require official, professional translations.

Janneke van Heugten

Thusana Talen verzorgde de vertaling van mijn CV van het Nederlands in het Engels. Ondanks de strakke deadline was de vertaling perfect. Ik ben echt enorm tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Ik kan Thusana Talen van harte aanbevelen.

Janneke van Heugten - VIDM
Jasmijn de Koning

Al jaren werkt Buffel! samen met Thusana talen. Eefke reageert altijd snel en adequaat op aanvragen. Of het nu gaat om eenvoudige folderteksten of ingewikkelde juridische teksten of uitgebreide en specialistische teksten vol vakjargon, de vertaling is altijd ‘on point’. Thusana vertaalde voor ons diverse teksten naar het Frans, Duits, Engels, Spaans en Italiaans t.b.v. internationale campagnes, websites, brochures en juridische stukken. Buffel! raadt Thusana dan ook van harte aan en garandeert; met Thusana raakt u nooit ‘lost in translation’.

Jasmijn de Koning - Buffel Inspiratie & Creatie

Thusana Talen heeft een complex technisch document voor mij vertaald. De brontekst was erg uitgebreid en omvatte verschillende facetten. Door gericht te zoeken naar een vertaler die comfortabel was met technische teksten, ben ik bij Eefke terecht gekomen. Ik ben hier heel tevreden over. Het eerste contact was erg aangenaam, ik heb een heldere offerte gehad en duidelijke uitleg over de vertaalprocedure gekregen. Ook niet onbelangrijk: de vertaling zelf was erg goed. Wat me met name opviel was dat naast dat de tekst in zijn algemeen nauwkeurig en juist was vertaald, ook de nuances vanuit het Nederlands naar het Engels goed bewaard zijn gebleven. De oplevertermijnen waren voor een document van deze omvang echt super, en Eefke reageert snel op vragen. Het traject heeft mij ontzettend veel werk uit handen genomen voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader!